pic

Planet Jump

Het leukste indoor trampoline park in de regio Scheveningen/Den Haag. Alle kinderen t/m 16 jaar zijn welkom. Het park biedt voor elke leeftijd wel een uitdagende activiteit. Verschillende trampolines, uitdagende obstacle parcour en roterende klimwand. Een uur is eigenlijk niet genoeg.

Kom je ook?

Open Jump

Je kunt vrijwel altijd vrij springen bij Planet Jump. Elk uur start een nieuwe ronde, waarbij wordt aangeraden van tevoren te reserveren. Je betaalt per uur en je mag zoveel uren boeken als jij energie hebt.

Draag sportieve kleding, want je zult flink bewegen!

Unieke locatie

Planet Jump is het leukste indoor trampoline park van Scheveningen/Den Haag. We zijn uniek in de regio omdat je bij Planet Jump trampoline springt in een voormalige kerk.

In de lounge (het oude altaar) voorin de kerk kunnen ouders en begeleiders een kopje koffie drinken, een boekje lezen of achter de laptop met Planet Jump Free WiFi of een oogje in het zeil houden. Want je hebt perfect zicht op de hele trampoline arena.

Leeftijden

Alle kinderen zijn welkom. De allerkleinsten tot 4 jaar kunnen op drukke tijden trampolinespringen in de speciale Peuterarena. Vanaf het balkon in de peuterarena kijk je uit over de grote trampoline arena.

Volwassenen die willen springen uitsluitend op afspraak.
Begeleiders hebben gratis toegang tot de lounge.

pic

Zin gekregen om te springen?

Reserveren